19. Jan

Za kraj snowboard vikenda, hip hop poslastica

Za kraj snowboard vikenda, u subotu 4. veljače, donosimo pravo hip hop poslasticu. U OKC Palach, gdje ćemo održati i proglašenje najboljih i dodjelu nagrada, stiže Kiša metaka iz Splita i Reinkarnacija iz Opatije, a domaćin je Ličo i Palačinka Soundsystem.

Kiša metaka je gangsta rap grupa iz Splita, čiji članovi već deset godina djeluju zajedno u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine. Bend je nastao kao ideja Papija Batine, a danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko V, Oreb, VRH i Batman3000. Prvi album gotovo je preko noći postao hit i Kiši metaka donio brojne rasprodane koncerte po regiji. Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

Ulogu domaćina preuzima mlada opatijska skupina pod nazivom Reinkarnacija. Dečki za sebe kažu da se bave stvaranjem rap glazbe kako bi široj masi predstavili svoja razmišljanja, ali najviše zbog dobrog i kvalitetnog druženja. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić).

Za zagrijavanje prije i hlađenje nakon nastupa ova dva kolektiva zadužen je Ličo i Palčačinka Soundsystem koji će svojim odabirom prolaziti kroz najvažnije proizvođače rima u regiji .

Ulaznice u pretprodaji možete naći u Dallas Music Shop Rijeka po cijeni od 35,00 kn, a na sam dan koncerta po cijeni od 45,00 kn. Vrata OKC Palach bit će otvorena od 21 sat. Prostorima Filodrammatice, Palacha i Marganova upravlja Savez udruga Molekula.