23. Nov

Udružili smo snage: najboljeg na City Jam-u i CSS-u čeka bonus nagrada

Natjecatelja koji da sve od sebe na oba gradska snowboard natjecanja, novosadskom i riječkom, čeka posebna nagrada.

Ove godine ujedinili smo se s Avalanche Risk City Jamom iz Novog Sada i svi natjecatelji koji iskušaju obje gradske snježne staze, natječu se za posebnu nagradu. Njihovi bodovi se zbrajaju, a najboljeg od njih iznenadit ćemo posebnom nagradom.

Prijave za novosadsko natjecanje su u tijeku jer njihovo natjecanje samo što nije – održava se 22. prosinca 2017. Prijaviti se možeš i ti! Broj prijava je ograničen (rok je 12.12.2017.), a oni koji se prijave do 01.12.2017. dobivaju bonus noćenje 😉 Svim natjecateljima osigurano je noćenje s 22. na 23. prosinac i još mnogo toga.

Najboljeg natjecatelja na Avalanche Risk City Jam-u očekuje nagrada od 500 eura, drugoplasiranog od 300, a trećeplasiranog od 100, a bit će tu i drugih sponzorskih nagrada.

Lani je na City Jam-u bilo odlično…

U Novi Sad idemo i mi kako bismo vidjeli kako naši srpski kolege organiziraju natjecanje, kakvi trikovi se izvode s one strane Dunava i, naravno, kako bismo se dobro zabavili (a možda i pokupili neku nagradu). Organizatori City Jam-a dolaze u Rijeku u društvu boardera koji će pokušati osvojiti bonus nagradu koju zajedno dodjeljujemo.

Družiti se možeš s nama već na Warm-up Weekend-u na Krvavcu.

Phot by HIISHI.