27. Dec

U Novom Sadu je bilo ooodlično!

Ove godine udružili smo se s Avalanche Risk City Jam-om, novosadskim gradskim snowboard natjecanjem. Ono se održalo 22. i 23. prosinca 2017., a mi smo iskorsitili priliku da osjetimo vojvođansku gostoljubivost. I nije nam uopće bilo loše!

Član našeg organizacijskog tima, dugogodišnji sudac Carnival Snowboard Session-a i bivši reprezantativac hrvatske snowboard ekipe, Vid Barić sudjelovao je kao sudac u natjecanju na kojem su momci toliko guštali da se ono produžilo za koji sat. Nitko od 18 vozača iz regije nije mogao odoljeti i ne pokazati sve što zna. No, konačni poredak je pokazao da je najbolji natjecatelj Mađar Botond Fritz, a slijede ga Slovenci Nej Ferjan (pobjednik prošlogodišnjeg CSS-a) i Rok Podgorelec. Kao mlada nada, tzv. young gun, istaknut je Slovenac Jan Herzenjak.

Svi momci koji su sudjelovali na novosadskom natjecanju te dođu u Rijeku na jubilarni 10. Carnival Snowboard Session natječu se za posebnu nagradu – Nixonov sat. Ukupni bodovi s oba natjecanja zbrajaju se, a najbolji nosi kući novu uru 😉

Veselimo se još jednoj prilici za druženje s riderima iz regije!