15. Jan

I ove godine na Gat stižu najbolji boarderi iz regije

Malo pomalo došli smo i u to doba godine – vrijeme karnevala koje nam svake godine u Rijeku donese Carnival Snowboard Session. Jedanaesti put u centar grada, tik do mora donijet ćemo tone snijega i uživati – neki od nas u spuštanju niz novu stazu, neki u gledanju trikova, neki u muzici, neki u maškaranju, a neki u drugim iznenađenjima koja priprema naša vrijedna ekipica. U svakom slučaju vrijedi doći!

Nakon nekoliko godina borbe s vremenom početkom veljače, odlučili smo događanje preseliti nekoliko tjedana kasnije. Ove godine družit ćemo se u subotu, 23. veljače, na starom mjestu – Gatu Karoline Riječke.

Ovo jedinstveno natjecanje, koje se boduje za završni poredak World Snowboard Toura, u Rijeku će opet dovesti najbolje vozače iz cijele regije koji će se natjecati za nagradni fond od 1.200 eura.

I ove godine ujedinili smo se s Avalanche Risk Snow Fest ekipom koja radi City jam u Novom Sadu. Bodovi svih natjecatelja koji iskušaju obje gradske snježne staze zbrajaju se, a najboljeg od njih Nixon će nagraditi unikatnim satom.

Naravno, na Gatu nas očekuju DJ-evi, zanimljive nagrade za publiku i pokoje iznenađenje za najmlađe.
Predlažemo da se toplo obučete, dođete nasmiješeni i spremni za dobru zabavu 🙂 Vidimo se na Gatu!