04. Feb

Vidimo se dogodine!

Draga publiko, ljubitelji snowboardinga i Riječkog karnevala, dragi vozači koji nas posjećujete već dulje od desetljeća,

dopustite da vam saopćimo ne baš tako radosnu vijest: ove zime neće biti Carnival Snowboard Sessiona u Rijeci. Ovo, za mnoge kultno natjecanje, jedinstveno po svojoj snježnoj stazi koja se nalazi tek nekoliko metara od mora, preskočit će svoje dvanaesto izdanje zbog izvanrednih, toplih vremenskih uvjeta i nedostatka snijega bez kojega nema bordanja na našem omiljenom Gatu. 

U naših trinaest godina, preskočili smo samo jedno izdanje natjecanja – također zbog nedostatka snijega – a mediteranska nas je klima opet pomalo iznevjerila te smo bili primorani donijeti ovakvu odluku. Otkako smo je podijelili s našim gostima snowboarderima, ne prestaju nam pristizati tužni komentari, zbog kojih ćemo nastaviti s našim natjecanjem i opet donijeti 200 kubika snijega na Gatu, i to prvom prilikom kada nam to vremenske prilike dozvole. 

Nadamo se već iduće godine. 

Ostaje žal što Carnival Snowboard Session neće upotpuniti bogat riječki (sub)kulturni program u godini kada je naš grad Europska prijestolnica kulture, no sigurni smo kako ćemo se iduće godine vratiti još atraktivnijii s još boljom stazom, još više snijega i vozača iz čitave Europe i svijeta koji će upotpuniti naš događaj, koji još od svog desetog izdanja spada u najdugovječnija urbana snowboarding natjecanja na svijetu. 

Vidimo se u 2021.!