11. Feb

Na Platak stiže 30 natjecatelja i natjecateljica iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Ukrajine

Sutra se na Platku od 11 sati održava 11 Carnival Snowboard Session. Natjecanje u slobodnom izvođenju egzibicija na skakaonicama i elementima koji su za tu priliku postavljeni u snowboard parku na dnu staze Radeševo. Natjecanju će pristupiti 31 natjecatelj i natjecateljica iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Ukrajine.

Vrijeme i uvjeti na stazi su savršeni za održavanje 12. Carnival Snowboard Sessiona. Pripremili smo dvije staze – dječju i pro stazu koja ima 11 tvrdih elemenata i skakaonicu. S obzirom da je format ovogodišnje natjecanja slopestyle, natjecatelji i natjecateljice imaju neograničen broj pokušaja da svojom izvedbom u kvalifikacijskim rundama impresioniraju suce natjecanja – Vida Barića i Matiju Dukića. Suci će nakon kvalifikacijskih vožnji za djecu, juniore i seniore izabrati tko će sve sudjelovati u finalnim vožnjama – dječja i juniorska finalna vožnja zakazana je za 14:30, a seniorska za 15 sati. U 16 sati planirano je proglašenje pobjednika. Suci su odgovorni i za raspodjelu medalja te nagradnog fonda vrijednog 1.000 eura.

Ovogodišnji Carnival Snowboard Session okupit će 31 natjecateljicu i natjecatelja, točnije 9 natjecateljica i 22 natjecatelja. CSS je ujedno i prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu.

Za atmosferu na stazi će se brinuti DJ Dog i voditelj David Puharić. Poslije proglašenja najboljih natjecatelji i organizatori nastavit će cjelodnevno druženje na after partyju u X-baru na dnu staze Radeševo.

Natjecanje će se održavati u snowboard parku, te aktivnosti 12. Carnival Snowboard Sessiona neće remetiti uobičajeni rad staza na Platku.